dijous, 6 de juliol del 2017

GALA LÍRICA DE LLEVANT

Òpera i Sarsuela protagonitzen la Gala Lírica de Llevant


Tres corals, tres solistes vocals i cinc instrumentistes, uniran les seves veus, melodies i il·lusions per esclatar en els recitals que tendran lloc a Artà, Capdepera, Son Servera i Sant Llorenç.

Més de 100 persones sobre l’escenari per oferir art i sentiment, a més de 2.000 persones que gaudiran dels espectacles.

El públic destinatari és d’abast general, per a totes les edats i condicions. 

És un format de concert obert a la població, que vol apropar l’òpera i la sarsuela a tots els habitants i visitants de les viles del Llevant mallorquí, perquè puguin gaudir d’uns concerts de notable qualitat de forma propera i assequible. 


Església Nova de Son Servera, 8 de juliol, primer concert


La GALA LÍRICA DE LLEVANT és un esdeveniment creat sobretot des del vessant musical, però també vol estendre la mirada vers els magnífics paratges i monuments que té la comarca. Per això, dels quatre recitals que es celebraran, dos seran a l’interior i dos a l’exterior.
  •     SON SERVERA. El mes de juliol s’iniciarà la gira, dia 8 a l’Església Nova de Son Servera, en format exterior.
  •     CAPDEPERA. A continuació es desplaçarà al municipi de Capdepera, en el marc de les festes del Carme, dia 22 de juliol al Centre Cap Vermell de Cala Rajada, en el format interior.
  •     ARTÀ. Es reprendrà la gira el mes de setembre, els dies 22 i 23, a l'Església del Convent dels Pares Franciscans d’Artà, inserint la gala en el programa de Sa Fira.
  •     SANT LLORENÇ. La Gala posarà el punt i final a l’Auditori Sa Màniga a Cala Millor (Sant Llorenç des Cardassar) a la primavera del 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada